Un job la iB Cargo nu e doar un simplu job…

…este ocazia să faci parte dintr-un ecosistem care funcționează unitar, în care fiecare își tratează rolul cu maximă implicare, ca și cum ar fi propriul business.

De ce să te alături echipei iB Cargo?

Suntem alimentați de o cultură de tipul “se poate”, bazată pe echipă, pe dezvoltare și invățare continuă, o cultură a încrederii și sprijinului între membrii echipei și funcționăm asemenea mecanismelor de ceas. Fiecare dintre noi este o piesă cu un rol foarte clar stabilit și asta ne face să fim eficienți.

Dacă vrei și tu să faci parte dintr-o cultură deschisă spre învățare și colaborare, dacă vrei să contribui la succesul tău, al celorlalți și împreună să culegem roadele muncii noastre, atunci te invităm să ne cunoaștem.

Testimonialele colegilor noștri

“Muncesc cu drag și spor când am o energie pozitivă” este motto-ul meu și asta se întamplă în fiecare zi la iB CARGO.

Este jobul pe care mi l-am dorit dintotdeauna, având provocările zilnice care mă stimulează mental. Pentru mine, iB CARGO nu reprezintă un loc de muncă, ci un mod de viață!

Denisa, Departamentul LCL

Lucrez în iB CARGO de 12 ani. În acești ani, am văzut cum am crescut cu toții atât din punct de vedere professional, cât și personal. De la niște tineri aflați la început de drum, ne-am maturizat, familiile noastre au crescut și avem copii; la fel, și firma a crescut, și are “ copilașii” ei, birourile din Constanța, Cluj și Sibiu.

Vio, Departamentul FCL

Mă bucur că fac parte din această echipă de profesioniști care sunt la curent cu tot ceea ce este nou, furnizează servicii de calitate și suport rapid, se adaptează pentru dinamica curentă a pieței. Un element de o foarte mare importanță pentru mine după cei 7 ani în acest grup este acela că susținerea, încrederea, sprijinul, dar și motivația nu mi-au lipsit niciodată, iar acest lucru a contribuit considerabil în perspectiva mea pentru valoarea companiei.

Ioana, Departamentul LCL

iB CARGO e o mare familie. Cei 5 ani petrecuți aici au trecut cu repeziciunea caracteristică clipelor frumoase. Am avut parte de multe provocări, dar fiecare dintre ele m-a ajutat să cresc și să devin un profesionist mai bun. Iar echipa, care m-a primit cu căldură în sânul ei, m-a susținut necondiționat pe parcursul întregii perioade. S-o ținem tot așa, iB CARGO!

Mădălina, Departamentul Rutier Extern

Sunt de 6 ani jumătate în echipa iB CARGO, pentru că în afară de oportunitatea de a face ce îmi place și a mă dezvoltă continuu, atmosfera de lucru este relaxată, am super colegi, opinia fiecăruia este ascultată, te simți în siguranță și liber să te exprimi, să-ți spui punctul de vedere și ideile. Există deschidere către nou și susținere pentru a te implica în proiectele care te atrag și unde simiți că poți contribui.

Mirela, Departamentul Financiar-Contabil

16 august 2022 – s-au împlinit 5 ani de când aventura IB Cargo a început pentru mine. Am venit cu speranță și încredere de a îmi construi o carieră și de a face parte dintr-o echipă puternică. În timp, cu multă muncă și perseverență, am primit oportunitatea de a mă afirma și de a îmi atinge obiectivele. Astfel, astăzi pot spune că decizia de a mă alătura echipei IB Cargo a fost bună și îmi păstrez în continuare optimismul de a continua această experiență minunată.

Cătălin, Departamentul LCL

Job-uri disponibile

Bine ai venit! Ne bucurăm că ți-am atras atenția!

În orice etapă profesională te găsești, oricare ar fi poziția de care ești interesat sau dacă îți dorești doar să verifici ce oportunități de colaborare am avea, te așteptăm cu interes să descoperim ce putem clădi împreună!

Hai să parcurgem primii pași și îți așteptăm prezentarea la adresa: hr@ibcargo.com.

Pe curând!